Na een vervelende periode op mijn werk nam ik in goed overleg met mijn baas, het besluit om vrij te nemen en op vakantie te gaan.Ik boekte een last minute naar Ibiza in hotel Venus.

De vakantie naar Ibiza zou ik gebruiken om even mijn gedachten, (wat mij de laatste maand allemaal was overkomen), in mijn kop leeg te maken

Toen ik aan was gekomen in hotel Venus, was er een geweldig feest aan de gang bij het zwembad en de bar. Ik bracht de koffer naar mijn kamer en ging zo snel mogelijk naar het feest om mee te genieten.

Ik zag een heerlijk wijf van zo rond de 40, op vreselijke hoge hakken, die er een beetje ordinair en hoerig uitzag, met haar volle rode lippen, een te laag uitgesneden topje waar haar tieten bijna uit puilden, met haar zwarte haren, tot op haar schouder.

Het was bijzonder geil, om te zien zoals zij zich vrolijk en amicaal gedroeg tussen al die grijpgrage gasten. .

Ik manoeuvreerde mij zo dat ik al snel naast haar aan de bar kwam te staan. Zij keek op en vroeg mij recht op de man af of ik ook gay was. Ik keek haar verbaasd aan en vroeg haar waarom zij dat dacht. Zij vertelde mij dat dit een gay vriendelijk hotel was, wat er nu allemaal aan de bar staat, dat zijn allemaal homo’s. Maar haastte zij zich tegen mij te zeggen dat het wel super gezellig was met al die geile gasten, kijk maar eens wat een heerlijk bende