Een paar jaar terug begon het allemaal en het is nog steeds gaande. Mijn naam is Alex, ik ben een gezonde jonge man van 22 jaar oud. Ik heb een flink stuk gereedschap en als ik het kan gebruiken, doe ik het graag. Sinds een paar maanden is mijn moeder gescheiden. Mijn vader was een echte zak en heeft ons in de steek gelaten. Mijn moeder en ik wonen nu met zijn twee├źn in een klein huisje in de randstad. Ik ga naar school en mijn moeder werkt 40 uur per week.

Sinds een tijdje hoor ik geluiden wanneer ik mij in de ochtend naar de badkamer begeef. De geluiden zijn afkomstig uit de kamer van mijn moeder. Ik laat haar maar, waarschijnlijk een manier om even te ontspannen voordat zij gaat werken. Ikzelf trek me ook weleens af voordat ik naar school ga.

Mijn moeder is een zelfverzekerde vrouw en heeft mij op jonge leeftijd gekregen. Ze mag er best wezen met haar mooie lange blonde haren en cup D. Ze is ietwat aan de mollige kant en ze is vrij klein. Voor de meeste mannen zou dit echter geen probleem moeten zijn. Ze ziet er altijd verzorgd uit, ook voor haar werk moet dit. Ze werkt in de zakelijke dienstverlening.