Hallo lezers, mijn naam (alias) is Michaelus71 en zo ben ik ook op kik te vinden. Mocht je een idee hebben of vragen, mag je me daar altijd aanspreken. Lees ook mijn andere verhalen, en laat vooral een reactie achter…

Voetbalsletjes – deel 1

Mies is 16, heeft halflang blond haar en een mooie kont. Dat weet ze zelf ook heel goed, en ze vindt het ontzettend geil als ze merkt dat jongens omdraaien en naar haar mooie ronde kontje kijken.
Behalve haar kontje heeft ze nog 2 pluspunten: haar prachtig gevormde en goed gevulde stevige tieten.
Mies heeft een strak gevormde C cup met hele mooie perfecte tepels, die regelmatig goed zichtbaar recht vooruit staan. Als ze een strak jurkje draagt, en die draagt ze vaak, komt haar mooie jonge sexy lichaam heel goed tot recht. Ze heeft goeie en mooie rondingen op precies de goeie plekken, en een mooi stralend gezichtje. Haar lach is vrolijk en spontaan, en haar geilheid ook………

Het was zaterdag en Mies ging met 2 vriendinnen naar een voetbalwedstrijd van de plaatselijke voetbalclub. Zij en haar vriendinnen vonden de jongens daar wel leuk, en ze stonden vaak giechelend naar de jongens in hun strakke sportbroekjes te kijken. Zo ook deze zaterdag.